снимка: Pinterest

За лято 2018 г., което продължава до средата на месец септември трябва да сте с много рисувани нокти на краката. Тренд е да имате морски педикюр с морски звезди, морски кончета, котви и всички мотиви за лятото.

Сега за горещият сезон можете да изберете педикюр с много декорации и в един цвят червено, синьо и зелено. Това което трябва да направите е да се съобразите с маникюра си, съчетайте един цвят ако сте с много дерокации на ръцетете или бъдете със същите и на краката си. Важно е да сте с последните теденции в лятния педикюр и да изглеждате много красиви.

Модерни са и камъчетата и многото брокати освен сезонните декорации за горещия сезон. Изберете вашият педикюр според случая и облеклото си. Ако сте в офиса се спрете на по семпъл вариат, а за плажа и жадуваната ви лятна почивка бъдете с педикюр с много декорации.

Освен най – модерните тенденции при педикюра е много важно да си изберете такъв и според настроените си. Ние се спряхме на тези няколко предложения с много декорации и педикюр в един цвят.

foto20_letniy_manikyur_i_pedikyur_2018qqqq

beautiful-palm-tree-toe-nail-art-bmodishfff

1-6593555

снимки: Pinterest