снимка: Pinterest

За този месец август бъдете подготвени за много фигури по ноктите си. Направете си нестандартен и много интересен маникюр. Разбира се, всички морски мотиви са отново на мода, но ако искате да сте в тренда за горещия месец тогава непременно наблегнете на много цветове и интересни фигури.

С него можете да сте в офиса и на делова среща това, което ви съветваме е да изпъкне красивия ви маникюр, като носите по подчертаващо облекло. Ако сте с много декорации и няколко цвята просто изберете един и се облечете в него, така ще подчертаете маникюра си за месец август най – добре.

Носете такова облекло и на вашата среща, идеята е да се наблегне на красотата на маникюра и да изпъкне.

Съчетайте педикюрът си само с един цвят ако сте с много деротивен и цветен маникюр. Наблегнете на най – силната цветова гама, само така ще можете да имате едни много красиви нокти с правнилно съчетано облекло.

Сега за месец автуст се спрете на цветни и много интересни фигури върху ноктите си. Бъдете стилни и нестадратни през най – горещия месец на лятото.

beautiful-summer-nail-design-ideas-geometric-shapes

summer-nails-2018-summer-nail-art-summer-2018-nail-colors-summer-nail-designs-summer-nails-2018-summer-nail-art-summer-2018-nail-colors

c56d258b5ff4c715af437e962999c4eb

снимки: Pinterest