снимка: Pinterets

За красивата ви кожа на лицето освен козметичните продукти, които ползвате е много важно и какви процедури правите. Едни от най – ефикасните ритуали за красиво лице са масажите. Трябва да знаете кои ще се отразят много добре на лицето ви. Ние ви препоръчваме да си купите и правилните етерични масла за вашата кожа.

Задължително е да ползвате само вашата козметика за лице според типа кожа. Бихте могли разбира се, да отидете и на масаж, но има много масла, които позволяват да си правите масажи на лицето и в къщи.

Това са маслата, които са задължителни да имате в козметичната ви чантичка:

  • Масло от гроздово семе – едно от най – ефикасните масла за кожата на лицето е това от грозде. То ще я хидратира много добре и ще премахне дори и бръчките ви.
  • Масло от кокос – уникално масло и много подходащо за масаж на лицето. Ще хидратира кожата ви и ще и придаде блясък и много еластичност.
  • Масло от жожоба – също много ефикасно масло и едно от най – добрите и предпочитани за масаж на лицето.

Ако нямате непременно си набавете поне едно от тези три масла. Ние ви съветваме да е от грозде, защото освен желаната хидратация, предотвратява и премахва появата на бръчки.

Масажните движения трябва да бъдат плавни и да започнете от горе на долу, като правите няколко днижение по челото, очите, скулите, носа и брадичката. Масажът трае 5 мин.

fkkffkf1361869052218

снимка: Pinterest