снимка: Pinterest

Аксесоар за този месец ноември за господата е якето за есента и зимата. Това е дрехата, която е и изключително необходима за този сезон. Ще ви обърнем внимание на няколко неща, когато ви се налага да пазарувате яке. Първо се спрете на този модел, които е тренд за сезона. При мъжките якета тази година и специално сега за зимния период унисекса е тенденцията, която е изключително модерна.

Спортните модели и тип „бомбър“ са много актуални в момента, те са тренд от 90-те г., който сега отново се завръща, като един от най – харесваните и предпочитаните.

Цветовете на, които бихте могли да се спрете са много силни и искрящи това са червеното, оранжевото и жълтото. Модерният мъж спокойно може да избере яке с такива много живи и наситени цветове, другите са черно и кафяво класическата гама сега за есента и зимата.

Останалите модели, които не трябва да пропускате са пухинките и зимни якета в спортен вариант. Моделът с качулка е класика сега за сезона, която почти всяка есен и зима е много модерна.

Не пропускайте и любимите ни на всички кожени якета, които са доста практични и просто не излизат от мода.

Съветваме мъжете да спазват всички тези тенденции при избора си на яке, за да са винаги в крак с последните модни трендове, красиви и стилни.

d09cc05ba10ad40933b476bfc7732a75-men-street-styles-men-styles

8843a999be8a5d259f86f5be82ea3a79-leather-bomber-jackets-belstaff

снимки: Pinterest