снимка: Pinterest

В последната седмица преди Коледа се спираме на още мъжки тенденции за този месец декември. Можете да купите подарък на половинката в тези няколко много модерни модели сега за зимния сезон или да ги облечете за празниците.

Сега за този декември е много модерно да се носят дълги шуби от истински пух, пуловери с поло яка и панталони на различни мотиви.

Дълги шуби от истински пух

Дългите шуби от пух са много актуални сега за тази зима. С тях ще ви е много топло и комфортно, дължината може да е до глезена или 3/4 – ти. Много от шубите, които ще намерите по магазините са от истински пух, които задържат топлината много добре.

long-down-jackets-for-men

снимка: Pinterest

Пуловери с поло яка

Ако искате да сте в тренда или пък се чудите какъв точно подарък да подарите на половинката си, непременно се спрете на пуловер с поло яка. Те са топли, много практични сега за зимата и много модерни. Комбинирайте с деним или панталон от кадифе.

polomaxresdefault

снимка: Pinterest

Панталони на различни мотиви

Интересно и нестандартно предложение са панталоните на различни мотиви, на цветя и всякакви други. Може да са от джинсов плат, това е материята, която се завръща и през 90-те г. беше изключително модерна или кадифе. Не ги пропускайте сега за тази зима.

man-autumn-winter-2017-2018-clothing-trends-style

снимка: Pinterest