снимка: Pinterest

За празникът на влюбените Свети Валентин трябва и господата да се погрижат да изглеждат много добре на този прекрасен ден. Задължително е да спазват любовната символика, биха могли да се облекат в червен пуловер или да извадят нещо от гардероба си със сърца стига да не е толкова кичозно. Друг вариант е господата да подчертаят празника на влюбените Свети Валентин, като се облекат почти в един цвят с половинката си.

Мъжете трябва да спазват тенденциите в облеклото за тази година, предпочитани са пуловери с V – образна яка, те са много удобни ако след вечерята решите да посетите някоя дискотека.

Разбира се, от това какво облекло да изберете зависи от мястото където ще празнувате с половинката си. Ако се спрете на спортно – елегантната линия ви препоръчваме комбинацията между деним ефектен пуловер и риза. Бихте могли да съчетаете дънкова риза отново с V – образна яка ще се чувствате прекрасно в това облекло. Можете да си сложите и стилен костюм.

Облечете се така, както се усещате в дрехите си. Комбинирайте палтото си с пуловера си, ако сте само на вечеря тогава се спрете на пуловер с по обемна яка.

Не забравяйте усмивката си и доброто си настроение, както и стилен подарък за половинката си с букет червени рози.

a7b7ea195f9e1c332ba82da2aa19a27b

2e44a49cf6ed2649f1112046eb92350d

снимки: Pinterest

71tn-s3c84l-_ux342_

снимка: www.amazon.com