снимка: Pinterest

Младежка и много красива това е една от най – харесваните марки Sisley, тя е предназначена за младите, динамични хора, които харесват красивата и различна мода. Тя е и за тези, които нямат време да решават дълго какво да облекат, а искат да вземат решение бързо и да носят дрехи за всяка ситуация.

Марката е много известна и можете да си купите хубавите модели на Sisley в цели 56 държави по света. Едни и от най – харесваните са много нестандартните и провокативни рекламни кампании, които марката прави всяка година.

Sisley работи и с най – големите имена в модата, това е: шведската манекенка Мини Анден, работи и с едни от най – добрите фотографи – Тери Ричърсън. Рекламните лица, които красят невероятните сесии са много.

Марката е известна и с много богатият си уеб сайт, който освен, че дава възможността да си купите онлайн от красивите модели на Sisley, можете постоянно да изтегляте инфо за всичко, което се случва с нея. Така ще можете да бъдете винаги много добре информирани, какво се случва с любимата ви марка и да сте най – актуални с последните много красиви модели.

Сега ви предлагаме да разгледате няколко от едни от най – красивите модели на Sisley.

1e39a240-dca9-4366-8598-75d499c61fd0-png

86d81d2d6ea08e22676e5708385656e7

снимки: Pinterest