снимка: www.twitter.com

Марката Dsquared2 е с много интересна история. Името на известният бранд е всъщност математическа игра „D на квадрат“, централата е в Милано и е популярен с много различните си и стилни колекции.

Създателите на модната марка Dsquared2 са двамата близнаци Дан и Дийн Кейтън от там идва и името й. Те съчетават американски стил с италиански линии и са едни от най – удобните и много красиви колекции от прекрасни облекла.

Това което ще ви хареса е леко небрежният стил във всички модели на Dsquared2. Такава е и философията на марката, тя предлага мода, която е лека, приятна, непринудена, красива, но много стилна.

Dsquared2 са с бутици в почти всички модни градове в света Милано, Париж, Лондон, Мадрид, Ню Йорк и Оскана. Интересното е, че можете да си поръчате всички модели, които харесвате директно по пощата. Този бизнес се развива много добре и марката Dsquared2 се разраства още повече. Брандът е известен и с уникалните си рекламни кампании.

Всички модели са много удобните и със спортно – елегантни линии. Това е и основното комфорта и удобството на красивите облекла.

Разгледайте и новата колекция на Dsquared2 за есен/зима за 2017 – 2018 г. с, която ще можете да разнообразите визията си много добре и да изглеждате стилно и много красиво в тези спортно – елегантни облекла.

maxresdefault

d2_composite

dsquared2-fall-winter-2017-1снимки: www.twitter.com