снимка: Pinterets

За този Свети Валентин искаме да ви обърнем внимание на красивия ви маникюр. Направете си много подходящ маникюр, като всеки нокът е в различни фигурални мотиви и с много сърца. Експериментирайте смело за празника, като си направите най – красивите нокти. Използвайте няколко цвята и рисувайте сърца по ноктите си. Зависи разбира се, от роклята с което ще се на празника. Ако сте  в червено най – подходящият цвят за Свети Валентин тогава непременно подчертайте облеклото си с много красив декоративен маникюр в същия цвят.

Освен със сърца можете да си направите маникюр и в комбинация с цветя. Отново за тази пролет и лято те са тренд, които е изключително модерен. Много красивата комбинация между цветя и сърца е много подходяща за празника на влюбените. Не трябва обаче да сте с натрапчив декоративен маникюр, нека да е красив и много стилен.

Много подходящите цветови комбинации за празника на влюбените Свети Валентин са червено, бяло, розово и лилаво.

Красивите няколко предложения, които сме избрали за вас са в няколко цвята, с много декорации, брокати и много сърца по ноктите. За да запазите този толкова красив маникюр направен специално за Свети Валентин поне една седмица използвайте топ лак.

А, сега разгледайте и нашите предложения:

original

nail-idea-26

nails-valentines-9

снимки: Pinterest