снимка: Pinterest

Diane Kendal една от най – известните гримьори в модата, много от почитателите и знаят за нея, че тя почти никога не се гримира и въпреки това прави грим за едни от най – големите имена в модната индустрия. Нейният голям усет към красотата и естетика я превръщат в гримьор на световно ниво. Таланта й се състой в това да съчетава грима и цветовете по изключителен начин, тя показва най – хубавото от  чертите на лицето на моделите, като подчертава просто с него.

Кариерата на Diane Kendal започва първо в театъра после решава, че иска да се занимава с моден грим. Работи за най – големите за Vogue, M.A.C и NARS.

За Diane е много важна кожата, как изглежда, дали има блясък. Една от най – известните техники, които използва е да я хидратира по няколко начина. Тя слага под фон дьо тена крем, но и върху него. Идеята е кожата да се предпазва и да е готова да приеме грима, така тя е и с уникален блясък. Световно известната гримьорка съветва да премахвате грима си винаги и да не си лягате с него, това е изключително вредно. Нейният любим демакиаж е розовата вода.

Ще останете впечатлени от красивите модели гримирани лично от Diane Kendal на световната модна сцена в ревютата на Alexander Wang, Carolinna Herrera, Tommy Hilfinger, това е малка част от дизайнерите за, които работи.

Днес тя участва във фотосесии и ревюта на най – големите дизайнери в модата, като прави уникален макиаж превърнал я в една от най – известните имена в световния моден грим.

3f8c54986d96634bc220b47c302a75c3

0142244284ad007d05efc34615310627-make-up-inspiration-smoky-eyes

снимки: Pinterest