снимка: Pinterest

За прекрасната ви коса са нужни много грижи, доказано е колкото e по скъп даден продукт толкова е по качествено. Един от най – скъпият шампоан за коса е с уникални съставки, специално създаден за красивата ви коса. Шампоанът “Truffels” е със специални екстракти от бели труфели, диамантен прашец и метеоритен прах. До момента e един от най – скъпият шампоан в света. Цената му е 175 евро.

Това, което го превръща в уникален продукт са изключителните свойства на труфелите. Те са много добър хидратант, както кожата така и косата има нужда от вода. В труфелите се съдържа голямо количество вода, затова ги правят отличен овлажнител и изключително полезни за вашата коса. Освен голямо съдържание на вода имат и доста витамини, желязо и минерали. Те подхранват косата по отличен начин и й създават много блясък.

Другите уникални съставки това е метеоритния прах и диамантен прашец. Косата ви ще изглежда зашеметяващо с много блясък и обем и изключително поддържана. Тези съставки са много полезни за косъма, те го преобразяват изцяло. Протеините, които се съдържат в метеоритния прах са много добри за вашата красива коса.

“Truffels” e един от шампоаните, които си заслужава да пробвате ако държите на красивата си коса. Луксозният продукт се предлага в стилна опаковка и в цели 250 мл.

most-expensive-shampoos-in-the-world-3

снимка: Pinterest