снимка: Pinterest

Освен, че харесваме любимите си модни марки и много красиви бижута искаме да ухае винаги неустоимо и запомнящо се. Затова ви предлагаме този материал за едни от най – скъпите парфюми в света с просто уникални аромати.

Знаете ли, че фразата “ по парфюма ще я познаете“ е една от най – срещаните!

Това са едни от най – луксозните парфюми с незабравимо ухание.

Добре е да притежавате тези:

Golden Delicious Million Dollar от DKNY

Един от най – скъпите парфюми е на DKNY, изключителното ухание е на цена от 1 милион долара. За неговият аромат са използвани червена ябълка, портокал, слива, лилия, роза, орхидея, бяла лилия, сандалово дърво и мускус. Флаконът е изключително красив той е украсен с 200 жълти сапфира, 2000 бели диаманта, розови диаманти и един овален сапфир от 7 карата. Истинска мечта е да го притежавате.

ok

снимка: www.twitter.com

Idylle Baccarat от Guerlain

Другият незабравим аромат е на Idylle Baccarat от Guerlain. Парфюм който няма как да не ви завладее със страхотното си ухание и уникална опаковка. Дизайнът му е под формата на сълза. С него ще можете да ухаете на цял букет от божур, лилии и рози. Можете да си го купите за скромната цена от 40000 $.

kfkkkkfkkffa0cdfca05bc76b2a70c8fe3ba23b771c-guerlain-idylle-body-care

снимка: Pinterest

24 Faubourg от Hermes

Един от най – невероятните парфюми с незабравим ориенталски аромат това е на световно известния моден бранд Hermes. 24 Faubourg е в скъпа кристална опаковка и можете да го закупите само от колекционер. Уханието му съдържа флорални пикантни и свежи аромати. Цената му е около 1500 $.

lflflflflf3ef38fb1133ecfce7db247dfee937c3f

снимка: Pinterest