снимка: Pixabay

Красиви устни, много стил и класа във визията ви, за тази година бъдете най – красивите с тези пет тренда в червилата. Това което 2018 г. диктува в грима за едни много красиви устни е голямо разнообразие. Ако сте решили и вие да се промените и да изглеждате по – различен начин бихте могли да го направите, като просто промените червилото си.

Разходете се до моловете и всички специализирани магазини за декоративна козметика, сега за тази година най – предпочитаните червила ще бъдат тези:

  • Безцветните глосове – те са много модерни през цялата година и придават една много естествена визия. Хубавото е, че се нанасят много лесно и без огледало, но се трият лесно затова трябва по – често да използвате безцветните глосове. Те ви правят много красиви и с обемни устни, използвайте такива с хилоронова киселина.
  • Червило в розов цвят – сега за пролетта едно от най – предпочитаните червила е това в розово. Бъдете най – красивите с този толкова харесван и любим цвят. Той смекчава визията.
  • Червило в огнено червено – червеното червило не излиза от мода и през тази година. Ще сте много модерни ако сте с огнено червени устни.
  • Червило в оранжав цвят – този цвят ще е много модерен. Съчетайте го с облеклото си, използвайте и прасковен 3D руж.
  • Червило с много брокати – това червило е подходящо за вечери и клубове. Не го пропускайте сега за тази година.

lipstick-2726998_960_720

снимка: Pixabay