снимка: Pinterest

Tiffany&Co една истинска легенда в бижутерийното изкуство. Тази марка е едно живо доказателство за изящество и незабравим лукс. Брандът е основан през 1873 г. в Ню Йорк, САЩ, неговата основна дейност е производството на бижута от висша класа. По – късно започват да произвеждат часовници, кутии за бижута, парфюми, ключодържатели и всякакви сувенирни подаръчета. Едни от най – големите почитателки на марката са Ема Уотсън, хубавата жена Джулия Робърдс, Рийс Удърспуун, както и много модели и дами от хайлайфа.

Бижутата Tiffany се известни с това, че са горди собственици на най – големия необработен диамант в света. С точно този диамант Одри Хепбърн участва във филма “Закуска при Тифани“.

53a49f2150f7ccdf5b13ac097b966c49

                                                        снимка: Pinterest

Тези невероятни бижута са мечта на всяка една жена, зад изработката на всяко едно бижу стой почерга на създателя им. Това е една истинска сбъдната приказка за притежателките на Tiffany, които имат пръстени от прочутата марка. Тези изящни бижута са изработени от 18 каратово злато, диаманти, платина и различни скъпоценни камъни.

Тази година Tiffany отново ни изненадват с блясък и стил и ни напомнят, че няма друго такова място, като в бутика на бижутерийният гигант. Прочутата “синя книга” на марката ни дава най – актуалната информация за специалната колекция на бранда. Прекрасните бижута изработени от най – скъпите камъни и диаманти са показани в Blue Book  за всички подбрани клиенти. Разбира се всички колекции са изработени специално за случая.

Tiffany са известни с уникалните си сватбени пръстени, колиета, гривни и обици. Много прочути холивудски звезди са клиенти на бранда, едни от най – големите почитателки на марката са получили кутийка с пръстен Tiffany за своя сватбен ден, това са: Анджелина Джоли, Памела Андерсън, която има сватбена халка с диаманти на стойност 100 000 долара. Шарън Стоун също обожава уникалните бижута в последната си фотосесия тя позира с пръстен на Tiffany. Моделът Кейт Ъптън не може без тях, затова ще я засечете почти във всички списания с тези уникални бижута.