снимка: Pinterest

Много красиви, просто невероятни това са луксозните модели на спортния гигант Nike. Новото им творение се казва Nike Air Jordans и е с 140 хил. Swarovski кристали. В рубриката „Luxus“ ще ви разкажем малко повече за този уникален модел.

Освен привличащ вниманието са и много удобни, наистина трябва да сте едни истински късметлии да притежавате тези страхотни маратонки. Изцяло златни, много красивите спортни обувки са дело на талантливия Daniel Jacob. Спортният модел е с невероятна изработка, това са едни истински луксозни спортни бижута, които издигат бранда още повече.

Цената на този страхотен модел на Nike изцяло в златно и 140 хил. Swarovski кристали е 6500 $.

Те са много красивото начало за тази година преди новата колекция на спортния гигант. Невероятният модел Nike Air Jordans е луксозното допълнение, което ще ви завладее веднага.

Маратонките подчертават много тена и ще изпъкнат много на бяло спортно облекло. Те са спиращи дъха и ще ви накарат да се чувствате прекрасно.

Сега ви предлагаме да разгледате тези много красиви златни маратонки с хиляди Swarovski кристали по тях, които са едни от най – запомнящите и привличащи вниманието. Ние ви пожелаваме да посещавате залата точно с този модел.

gold-crystal-air-jordan-1-daniel-jacob-lede_zfxuo9

снимка: Pinterets