снимка: Pinterest

За този месец декември бъдете много стилни и красиви. Комбинирайте любимите си модни стилове и се насладете на бялата и празнична зима.

Сега за този последен месец от годината си купете много цветни палта, както и такива с дълъг косъм от лисица или с красивите и смели тигрови мотиви. Носете и много гренадин, можете да си вземете блузон от мохер или пуловер. Плетените рокли са хит сега за месец декември, затова се спрете на изчистени модели и такива на черти. Комбинацията между деним и клин е просто задължителна. Можете да си купите и кожени панталони те ще се впишат идеално към невероятно красивото ви палто от дълъг косъм.

Не забравяйте и аксесоарите, сега за тази зима отново не подминавайте чизми моделите, просто изберете подходящата подметка. Много от тези любими ботуши сега са със специални подметки за зимата навън. Комбинирайте ефектното си палто с голяма чанта от истински косъм, изберете и същата шапка. Просто сега бъдете най – красивите за настъпващите Коледни и Новогодишни празници, като не пропуснете всички тези толкова актуални тенденции в момента.

Ние ви предлагаме да се насладите на тези няколко и да се спрете на най – подходящите за вас.

1c0bcd1fcd376a5eae4f1b7903bfd3e4-street-outfit-pfw-street-style

4dd051d15881f1d82487a994e24f43d9

blank-feature-image-bootd2

снимки: Pinterest