снимка: Pinterest

Ако вече сте казали „Да“ и сте избрали вашата сватба да бъде на екзотичен остров или на брега на морето за нея ще ви трябват и много красиви морски аксесоари. Спряхме се на най – красивите сватбени морски аксесоари, които ще ви направят невероятна булка. Те са допълнението към сватбената ви роля без, които просто не може. За да сте  красива булка изберете най – нестандартните и много подходящите морски аксесоари към красивата ви булченска рокля.

Ние ви предлагаме тези, които са много модерни сега и не трябва да пропускате ако искате да сте най – красивата морска булка.

Красиви аксесоари за косата

За прекрасната ви морска сватба трябва да се постараете много, затова пренесете морето навсякъде по вас. За сватбената ви прическа изберете интересни морски аксесоари. Може и да не сте с було, затова се спрете на морски шноли, фиби, диадеми, корони и цветя. Бъдете интересни и се съобразете със сватбената си рокля.

collage_morski_aksesoari1

снимка: Pinterest

Морски сватбени бижута

Красивата ви сватбена рокля я украсете с невероятни морски бижута. Сложете си огърлици с миди, морски кончета и морски звезди. Сложете си и пръстени и обеци към тях. Бъдете с морски бижута на вашата сватба.

007-beach-wedding-accessories-on-southboundbride

снимка: Pinterest

Морски букет

Уникално допълнение към сватбената ви рокля е много красивия морски букет. Изберете го според роклята си, с миди, морски звезди и много красиви цветя. Спрете се на такъв с морски украшения по него.

6279a87a668716e50fa4aea6d59e89fa-destination-wedding-bouquet-beach-wedding-bridal-bouquet

снимка: Pinterest

Украшения за краката

За красивата ви морска сватба се съобразете, че сте на море и вместо обувки си сложете красива морска гривна на краката. Сложете си гривни на краката и морски пръстени. Ще сте най – прекрасната булка с тях.

735db91cbc5a6fc782f453d961973a7b-beach-shoes-beach-wedding-shoes

снимка: Pinterest