снимка: www.twitter.com

Ако искате да сте с красив педикюр за Свети Валентин ще ви обърнем внимание, кои са тенденциите в момента. Разбира се, както всяка година сърцата са основния декоративен мотив. Направете си красив педикюр с много брокати, камъни и всички мотиви свързани с празника.

За тази година е много голям тренд в педикюра комбинацията между цветя и сърца. Актуалните цветови комбинации в, които можете да се лакирате са червено, розово и лилаво. Направете си много красив педикюр сега за празника на влюбените.

Добре е да го съчетаете с маникюра си, ако сте с много големи декорации е добре да сте с по семпъл педикюр. Красотата този път в педикюра се състой в съчетание на всички тези три цвята.

Ако сте с много декорации по ноктите на краката трябва да си купите специално топ лак, така ще ги запазите по – дълго време. Красивият ви педикюр трябва да се запази поне две седмици.

Така че, не се колебайте, а веднага отскочете до педикюристката си за празника.

За вас специално сме избрали тези няколко много красиви предложения. С тях ще бъдете красиви, интересни, много стилни и разбира се, доста актуални за този специален ден.

Най – важното е настроението, което ще ви придаде красивия ви педикюр.

Ето и нашите предложения:

20140406-171032

dddddddddddddddddddd4d5d5f896d06daf47f65337634091b59-red-toe-nails-toe-nail-art

legssss-s-sdvc87_nw0aayacp

снимки: Pinterest