снимка: Pinterest New South China Mall

Всички очакваме с нетърпение Коледа и нашите коледни подаръци. Ако все още не сте успели да изберете подаръци за любимите ви хора и определено искате да съчетайте желаното пътуване с луксозен шопинг, тогава е добре да знаете, кои са най – подходящите дестинации за пазаруване по време на Коледните празници.

china

снимка: Internet Golden Resources Mall

Посетите ли Дубай не забравяйте да пазарувате от най – големият мол в света Dubai Mall с 1 млн. кв. м. Другите две места това са Китай и Филипините.

dubai

снимка: Internet Dunai Mall

Първите три най – големи търговски центрове в света след Дубай са New South China Mall в Донггуан с близо 660 000 кв.м, следван от Golden Resources Mall в Пекин – с 558 000 кв.м и SM City North EDSA в Куезон сити, Филипините – с близо 500 000 кв.м.

Ако искате да отидете до Пекин по време на Коледа то тогава не забравяйте да посетите The Golden Resources Mall, всъщност той е бил най – големият мол в света за 2004 – 2005 г. В него можете да се насладите на 1000 магазина, като всеки ден той приема по 50 000 посетители на ден.

Купете си любимите си модни марки от най – големите световни молове, като съчетаете красивите дестинации с луксозен шопинг.