снимка: Pinterest

Понякога нямаме време да отидем на масаж, бихме могли да съкратим разстояноето до студиото, като си направим и масаж сами. Ако ви боли главата, масажирайте челото си така ще ви мине по – бързо. С подходящи масажи днижения можете да си масажирате ръцете и стъпалата на краката. Това са и най – честите зони, които ни болят от настинка.

Важно е да се чувствате добре и да ходите редовно на масаж това, което трябва да знаете е, че е задължително да внимавате. Масажът е полезен, но специалиста трябва да е много добър. Бихте могли да получите защипани прешлени и какви не други контузии.

Затова ви препоръчваме да си правите и масаж сами, просто не травмирайте и зоната толкова често. Така няма да мине, а ще задълбочите проблема.

За красиво тяло и прекрасна кожа ходете 2 – пъти в месеца на масаж, не повече. След това през 6 месеца отново. Разбира се, зависи и от масажа. Честите масажи могат да имат обратен ефект. Освен ако масажа  не е за рехабилитация.

Правете си и сами масажи, не оставяйте да ви боли и се възтановявайте бързо. Сега за сезона е много подходящо да си направите спортен масаж.

lgllglg2257d172db2227f

снимка: Pinterest