снимка: Pinterest

Сигурно се питате какво да продължавате да носите до края на месец август, просто задължително е да сте облечени с деним и то толкова предпочитаната и харесваната къса дънкова пола. Носете я с красиви и изрязани топове, топове с връзки и какви ли не интересни други модели.

Късата дънкова пола е много подходяща за след работа и през уикенда, можете да я облечете и на среща. Ние ви препоръчваме да я носите с красиви сандали на ток, или на висока платформа, както и с много предпочитаните кецове.

Ако сте с красиви дълги крака не се колебайте, а веднага я облечете. Тя е тренд, който в последните години не излиза от мода. Ние ви съвестваме ако сте фенове на денимът да носите къса дънкова пола сега до края на месец август и началото на месец септември. Облечете се с нея не само когато сте на плаж, но и просто защото навън е много горещо.

Бъдете красиви и много модерни с този толкова харесван модел и много удобен, ние ви го пропоръчваме и като аксесоар за най – горещия месец от годината, а именно август.

1bff47a490fa90acb880040ca5e15430

снимка: Pinterest