снимка: Pinterest

За края на месец април ви предлагаме да пътувате до Копенхаген. Този уникален град е просто неознаваем през пролетта, той се пробужда и ще ви очарова с красотата си. Ако искате да пътувате го направете веднага, защото ще ви заради, ще си починете и няма да искате да се върнете.

Копенхаген е много красив и един от най – добрите градове за почивка. Пътувате ли до там не трябва да пропускате да посетите Тиволи, това е един от най – добрите увеселителни паркове, който трябва задължително да посетите. Другото място, което трябва да посетите е най – дългата търговска улица в света казва се „Страген“ ако обичате да пазарувате това е мястото. На нея ще видите и любимите си модни марки така, че не я пропускайте. Ако сте на нея не пропускайте и църквата “ Свети Никола“.

Другото забавление което ще ви достави голямо удоволствие е да карате колело там. Просто обиколете града с него, това е едно страхотно изживяване, което е задлъжително да изживеете.

Не забравяйте да се разходите и по крайбрежната алея, защото ще ви хареса и ще се впечатлите от много вкусните морски дарове и прясна риба. Задължително е да отидете и на ресторант ще запомните дълго изключително вкусните морски ресторанти.

Затова сега е момента да изживеете поне няколко дни от страхотния Копенхаген. Пътувайте през пролетта и се насладете на този незабравим град.

lflfllflfldenmark-reu

fllfllf0ff4275fb01773c3e41d24ae87715946

llflllffshutterstock-176529641

снимки: Pinterest