снимка: Pinterest

Женската чанта е любим аксесоар за всяка дама без, който не можем. За да можем обаче да сме ефективни трябва да знаем без какво не можем в дамската си чанта. На първо място е добре тя да е подредена, изберете подобни модели, които са с няколко разпределения. Задължително е тя да се затваря много добре, купете такъв модел чанта, който е стабилен. Така ще се предпазите от кражби и няма да се притеснявате за ценните си вещи.

Ще ви изброим какво е задължително да носите в дамската си чанта и как е най – добре да си съхраните важните вещи.

Портмонето

Портмонето е аксесоарът към дамската ви чанта без, който не можете. Хубаво е той да е в комплект с чантата ви, потърсете подобни модели. Добре е портмонето ви да има няколко разпределения за кредитни карти, банкноти и монети. Някой от най – добрите модели портмонета имат и разпределение за червило и огледалце в тях. Бихте могли да ги носите самостоятелно, като малка чантичка или във вашата по – голяма чанта.

2-bag

снимка: Pinterest

Смартфон

Не може без красивият ви дамски телефон. Задължително е за него да имате допълнително разпределение в дамската си чанта.

 

2-smart

снимка: www.tumblr.com

 

Таблет

Таблетът е изключително подходящ за бизнеса ви. За да го съхраните е добре да си купите чанта със специално разпределение за него. Потърсете подобни модели.

young-woman-with-tablet-and-coffee-credit-istock-630x420

снимка: Pinterest

Оргинайзер

Любимите ни оргинайзери, непременно си вземете от тях. Те организират по отличен начин времето ни, като позволяват то да ни стига и да не пропуснем важно събитие.

orginaizer

снимка: Pinterest

 

Малка дамска чантичка за гримове

Купете си малка чантичка за гримове подобен модел, като чантата ви или универсална, която да я местите в другите ви чанти. В нея бихте могли да държите малко огледало, червило, руж, молим за очи, парфюм, малка четка за косата, кърпички, гел за ръце. Така ще изглеждате прекрасно по всяко време и ще имате възможността да си освежите грима си без проблемно.

beauty-macke-up-case

снимка: Pinterest

Ключовете ви за колата и дома ви

За ключовете използвайте допълнителните малки джобове на дамската ви чанта, които са с цип. Така те ще бъдат защитени най – добре.

3-bags

снимка: Pinterest

За всички останали важни вещи, които искате да носите с вас е добре да ги съхранявате в отделни разпределения и най – важното е вашата дамска чанта да е винаги подредена. Затова си потърсете такъв модел, който го позволява, с няколко разпределения.

Fashion Steps ви съветва, ако много си харесвате дамската си чанта, но тя няма никакви разпределения да си потърсите оргинайзер за чанта, който бихте могли да си купите от марковите магазини за чанти или от някой по специализирани, които ги предлагат.