снимка: Pinterest

Макар и към края си месец февруари е един от най – харесваните месеци и предпочитан за шопинг. Освен Свети Валентин за, които се стремим винаги да изглеждаме прекрасно е любим и за нови покупки.

Затова ще ви разкажем кои точно модели са много модерни и какво бихте могли да си купите за този месец февруари.

Сако на каре

Много е модерно сакото на каре, бихте могли да го потърсите и в кафява гама. Можете да го носите на черен панталон, кафяв или деним. Носете го така, че да изпъква модела.

vtaleno-damsko-sako-blejzar-ot-filts-na-kare

снимка: Pinterest

Червена чанта

Червената чанта е много модерна, разнообразете облеклото си с нея. Освен, че привлича заради цвета си е и много стилна. Можете да си купите червата чанта в различни нюанси на червеното.

724addb89a70de48325029c753d5b7a7

снимка: Pinterest

Красиви големи обеци

Големите обеци са изключително модерни. Спрете се на някакъв модел и го съчетайте с другите аксесоари. Изберете по нестандартни обеци, които подчертават лицето ви.

eae38c5615f2fee608f36eb30d1bd701

снимка: Instagram

Дълъг пуловер

Дълъг пуловер тип туника е много подходящ за мразовития февруари и настъпващия женски март месец. Преди пролетта е редно да ни е топло и кръста да ни е защитен.

bezhov-damski-dalag-pulover

снимка: Pinterest

Вълнени чорапи над коляното

Ако не сте си купили вълнени чорапи над коляното за месец януари го направете сега. Освен, че ще удължат краката ви те топлят много добре и са много удобни за зимата. Можете да ги носите и под дънките си.

product_2849

снимка: Pinterest