снимка: Pinterest

Всички искаме да сме красиви, но за да имаме един перфектен грим трябва да знаем няколко техники без, които гримът ни няма да изглежда красив.

Спазвайте ги, ако искате винаги да сте красиви, нека първо да започнем от:

Имайте винаги добро огледало под ръка

За един перфектен грим трябва да имате много добро огледало. Бихте могли да си купите с два варианта, с по – малка видимост и с уголемяване. Изберете най – подходящото, за да можете да го носите в дамската си чанта.

Гримирайте се на отпочинала кожа

За много красив грим и за да може той да ви прави да изглеждате перфектно трябва да се гримирате на отпочинала кожа, особено когато слагате повечко грим. „Котешкият поглед“ не обича уморени очи. Нека гримът ви ви прави много свежи.

Запомнете, че гримирането започва винаги от очите

Гримирайте се винаги от очите, така ще се гримирате по правилен начин. Направете най – красивите си очи, изберете подходящите сенки, моливи, спирала за красив поглед. Спазвайте това правило така ще имате винаги много красив грим.

Съобразявайте се с тена на лицето си

За един перфектен грим трябва да се съобразявате с тена на лицето си. Така ще изглеждате още по красиви. Не може на много бяла кожа да носите искрящо червено червило. Сложете малко по тъмен фон дьо тен, сложете си и малко брокат, направете порцеланова кожа на лицето си.

С тези няколко техники ще имате един много перфектен грим, които ще ви прави изключително красиви.

952e9f5af17083a3c005f0889531196b

снимка: Pinterest