снимка: Pinterest

За всички нас дамите е много приятно да пазаруваме онлайн. Какво по – голямо удоволствие от това да си поръчвате любимите си модели онлайн.

Предлагаме ви няколко начина за успешни онлайн покупки.

  1. Разберете кои модели точно бихте могли да си купите онлайн. Не пазарувайте обувки, защото не можете да ги премерите освен ако онлайн стора не позволява да заменяте чифта. Купете си чанти или дрехи, които бихте могли да изберете на око.
  1. Стремете се като пазарувате онлайн да придобиете цялата информация за продукта. Винаги има описана материята и от какво са направени. Важно е ако искате да си вземете кожена чанта или пуловер например.
  1. Информирайте се за колко време ще получите покупката си. Важно е обявеният срок да бъде спазен.
  1. Начин на плащане – проверете всичко за начина на плащане. За онлайн пазаруването всичко се случва по банка затова не се притесвявайте, че биха могли да възникнат грешки.
  1. Задължително проверете дали има “клуб лоялен клиент” информирайте се за промоциите и непременно се включете. Бихте могли да пазарувате с намаление или да ви подарят подаръци за лоялни клиенти.

 

Стремете се да си доставяте удоволствие когато пазарувате онлайн. Този тип пазаруване е много удобно за някой от моделите разбира се, непременно се спрете на няколко онлайн стора.

Честита Баба Марта!

Purchase this image at http://www.stocksy.com/478106

снимка: Pinterest