снимка: Pinterest

Нямаме търпение за лятната си отпуска и скоро искаме да сме на море, но ако все пак ви се налага да сте в офиса ще ви обърнем внимание на най – подходящите модели. На работа в горещите летни дни трябва да носите много практични дрехи с, които хем да сте модерни, хем да ви е много удобно.

За това лято е много модерно да сте облечени на важните бизнес разговори с бяла риза и зелен панталон с колан, както и в стилен летен костюм в розово в две части пола и блуза. Подходящо е да носите и по – сепли цветове това е цялата цветова гама на розовото и лилавото, синьото, оранжавото и корал. Слънчевото жълто и зеленото са цветовете, които не трябва да пропускате в офиса.

Бъдете стилни и много елегатни сега за този нов летен сезон с най – актуалното облекло в офиса. Комбинирайте и с правилните аксесоари сандали на висок ток и бизнес чанта с оргинайзер за таба ви и смартфона ви.

Ако ви се налага бизнес пътуване и трябва да слезнете от самолета с бизнес облекло за важна делова среща тогава изберете най – удобните варианти за вашето пътуване. Това са леките материи от коприна, памучни и ленени.

jjdjjd

снимка: Pinterest