снимка: Pinterest

За красивата си коса трябва да се грижим много. Ако косата ни е изтощена и е суха трябва непременно да си направите маска и да променим шампоана. Запомнете и на косата ни е нужно вода!

Ако обичате много да плувате и плажовете са вашата страст трябва много да се грижите за косата си и винаги да внимавате тя да е добре хидратирана. Съживете я с правилните флуйди, маски и шампоани. Сега преди сезона на отпуските е важно да подготвите косата си за тях.

Затова започнете с:

  • Подстрижете когата си и оформете крайщата така, че да я подхраните. Ние ви препоръчваме да го направите преди отпуските.
  • Трябва да ограничите сешоара и всички преси с техните преставки. Защото те ще я изсушат допълнително, не трябва да забравяте балсама, които е отличен за хидратация.
  • Купете си правилната козметика за дехидратирана коса. Спазвайте указанията и ползвайте всички продукти правилно по схема. Така ще имате отново много красива и много здрава коса.

Правете редовно маски за подхранване и един тест на пипане, косата ви трябва да е жилава и с блясък, е не суха и с чупливи крайща. Пийте повече течности и селен като хранителна добавка.

fkfkfkfkfrrohyum8aaxdjczzw2grewjblyjivvsoqcqkueepga4yd3zrshgjjjvwhsyyknajer7w_l8pexbfm5hxd79qqpjkif9lmqwaqf2jz46jslm

снимка: Pinterest