снимка: Pinterest

За празника на влюбените искаме да ви предложим няколко от най – подходящите дестинации, освен Париж, която е топ дестинация за Свети Валентин ще обърнем внимание на още няколко.

Ние ви предлагаме да си резервирате останалите дни до края на седмицата. Така ще направите едно незабравимо пътуване свързано с най – прекрасните емоции.

Хванете самолета и се забавлявайте на този прекрасен празник сега за Свети Валентин, като не пропускате да посетите:

  • Париж – столицата на любовта, това е една от най – предпочитаните и харесвани дестинации за Свети Валентин. Насладете се на празника, като си направите един незабравим любовен уикенд. Не пропускайте уникалният Париж!
  • Флоренция – един от най харесваните и любими дестинации, сега за този прекрасен празник ви предлагаме да посетите красивата Флоренция.
  • Мадрид – отскочете и до този толкова интересен и динамичен град с много оживени улици и най – добрите клубове за нощни партита.
  • Виена – ако искате да изкарате по спокойно, тогава не пропускайте красивата Виена. Тук ще се чувствате, като крал и кралица с величествената си архитектура от красиви замъци, галерии и уютни кафета Виена се е превърнала в една от най – харесваните и предпочитаните дестинации за почивка.
  • Рим – празнувайте Свети Валентин в Рим и се насладете на страхотна история, архитектура и уникални забележителности. Сега за празника на влюбените пътувайте до този невероятен град.

Топ съвет от Fashion Steps: Преди да изберете дестинацията за Свети Валентин се съобразете с времето, повечето от изброените градове са за 1 час и 30 мин. със самолет.

4c46b24fabae6112049964bada567de7

           снимка: Флоренция

69444517e5fe78bcd127064746e61691

          снимка: Мадрид

img_6920-1024x660

          снимка: Виена

maxresdefault\

        снимки: Pим (Pinterets и www.youtube.com)