снимка: Pinterest

Един от най – скъпият диамант в света е с уникална форма под формата на сърце. Диамантът е уникален, много красив и веднага ви впечатлява с красотата си. Това е Graff Venus най – големият диамант в света с такава форма. Невероятен това луксозно бижу е изработено по изключителен начин, той е цели 118.78 карата.

Диамантът е просто зашеметяващ, той е величествен и изглежда невероятно. Това което веднага ни привлича вниманието е неговата изработка от, която не можем да отделим поглед дълго.

Другото което трябва да знаете е, че той може да се събере в юмручето на малко дете.

Този уникален диамант е намерен в мина в Лесото преди две години.  Световно известната ювелиерна къща решават да го превърнат под формата на сърце.

Graff Venus най – скъпият диамант с изключителна форма той ни впечатлява всеки път. Оставете за минута всичко и просто се вгледайте в невероятната изработка на този изключително красив диамант. Той ще ви зареди с много положителна емоция, ще ви придаде силата и енергията си. Насладете му се, ние ви пожелаваме разбира се, да го притежавате, а ако не можете да си го позволите си подарете подобен на Swarovski.

Graff Venus най – скъпият диамант под формата на сърце, величествен, изключително красив, просто трудно описуем, насладете се на следващия снимков материал:

e4f288ff48b52fc2d08c6ab1c615c960

e6f82aad06dedf32d1b0fb3352d1a69c

снимки: Pinterest