снимка: www.twitter.com

Много стилна колекция на Giorgio и Еmporio Armani за тази пролет и лято. Ще останете очаровани от изчистените, сепли линии на колекциите. В тях ще забележите модели с много цветя, които показват настъпването на пролетта. Цветовата гама е свежа и много приятна. Красивите модели на модният гигант Armani са направени от цялата лилаво – розова гама, както и електриково – зелено смесено със синьо. Освен тези цветове ще срещнете и много черно по красивите модели. Финес и много грация се долавя от всички предложения и на двете италиански марки за новия пролетно – летен сезон.

В тези колекции ще срещнете много коприна и лъскав сатен, както и много материи с уникални фигурални принтове по тях.

Дългите, разкроени панталони до земята са просто много красиви, широки са и по – късите варианти, те са много подходящи за горещия сезон.

Ферията от уникални цветови комбинации и материи ни грабват веднага с уникален стил и класа на тези предложения за настъпването на сезона.

Аксесоарите са също в много свежи, цветовите комбинации от бяло и ябълково зелено, до розово и лилаво красят чантите и обувките на Armani.

Колекциите са повече от прекрасни и много трудно описуеми, затова просто ви предлагаме да се насладите на следващия снимков материал на двата бранда Giorgio и Еmporio Armani за тази пролет и лято.

0819c6e23cd3bfe9066471f0b27f91d8

Emporio Armani Men And Women Fashion Show, Ready to Wear Collection Spring Summer 2018 in London

zhenya-katava-at-giorgio-armani-s-s-2018-1

Emporio Armani Men And Women Fashion Show, Ready to Wear Collection Spring Summer 2018 in London

снимки: Pinterest