снимка: Pinterest

За това лято бъдете най – модерни в гащеризон. Това е модната находка, която не трябва да пропускате сега за лятото ако искате да сте много модерни. Няколко са моделите на, които трябва да се спрете, за да сте с най – модерния гащеризон сега за това лято. Купете си този толкова удобен модел в много къс вариант с презрамки за горещия сезон, с тричетвърт панталон или дълъг. Разбира се, изберете го според случая, този сезон гащеризона е хит за лятото. Дори можете да го носите и на бизнес среща. Подходящ е за забързаното ежедневие през деня и градското напрежение. Вземете си комфортни варианти, защото гащеризона се облича по определен начин.

Цветовите комбинации са много интересни за лято, като започнем от принта на цветя и стигнем до тигровите и зеброви мотиви. Сега за лятото носете гащеризон в корал, розово, тъмно синьо, тъмно зелено, всичките тези много итересни цветове можете да ги комбинирате със златни аксесоари. Не забравяйте и дънковия вариант.

Носете любимият ви гащеризон на сандали с високи токчета и саднали на ниска подметка, много са подходящи и експадрилите на платформа.

Бъдете красиви това лято със стилен гащеризон.

4kdkkdkdkkd8b104e862840b9b2e2cac06cbc412a1

снимка: Pinterest