снимка: www.youtube.com

Fendi ни предлагат за тази пролет и лято една много нестандартна колекция с много раздвижен силует. В нея ще видите много модерния за сезона флорален принт, красиви модели в раета, карета в свежи цветове и интересни линии. Това е много нетипично виждане на голямата модна марка Fendi за топлия сезон, съчетанието на красиви цветя с различни раета и линии.

Моделите са в няколко нюанса по – тъмни цветове и по – светли тези на флорални мотиви. Това са сините, кафявите, оранжавите, блeдо лилавите и розовите цветове.

Много нестандартното този път в тази колекция на Fendi е разкроения силует на полите, които са по – дълги. Другото което ще ви направи впечатление са дългите връхни облекла, които са нетипични за сезона. Те отново са в тази различна и раздвижена линия на раета и интересни мотиви. Карето което също присъства много в цялата колекция е много интересно сега за пролетта и лятото. Него ще го забележите и в аксесоарите.

Разгледайте тези няколко модела от новата колекция на голямата марка Fendi за тази пролет и лято и останете очаровани от иновативния поглед, различните силуети, принтове и много красивите предложения на бранда.

nannanna

nanannnadzd55-tw4aakxwc

dkkdkdkkdkddkhiykbw4aav7wv

снимки: www.twitter.com