снимка: Pinterets

Знаети ли кои са най – важните козметични продукти за лятото и ако все още не сте заредили beauty case си с тях, ние ще ви ориентираме кои са те.

Задължително е да имате правилната козметика за лице хидратираща, купете си всички видове маски, ампули, флуйди, които са уникални за вашата кожа. Подхранете и косата си сега за горещия сезон с хидратиращи маски и специални серуми. Купете си и най – подходящите слънце защитни лосиони и аfter sun, защото е много важно в горещите дни за лятото да пазите кожата си и да имате по – дълго време хубав тен. Купете си и много подходящи крем за ръце със слънце защитен фактор и крем за крака.

Не трябва да пропускате да се заредите с енергия с много хубав цитросов парфюм, с много подходящи свежи нотки за сезона. Купете си и highlighter, който ще подчертае тена ви много добре.

За това лято не пропускайте и много актуалните цветове глосове, кораловия цвят, прасковения цвят и nude цветът.

Това е една част от най – важните козметични продукти, които трябва да си купите това лято. Набавете си и крем – гел на водна текстура, който да хидратира кожата на лицето ви по най – добрия начин.

dkkdkdkdk

снимка: Pinterest