снимка: www.twitter.com

Еmilio Pucci неповторим стил и висока класа, този дизайнер ни очарова всеки път с уникалните си колекции. Изключително талантлив Emilio Pucci се смята за единствения моден дизайнер спечелил световна слава, като новатор създал много различни тенденции.

През 1947 г. Emilio Pucci създава клиновете за ски и облеклото за голф, както и за тенис, той самия много обича да ходи на ски. Многоцветните му дрехи в началото на 50-те г. разчупват модата по невероятен начин по това време. Други много актуални модели, които създава са „капри“ панталоните и много еластичните варианти от жарсе и неопрен.

Emilio Pucci е известен, че използва над 500 нюанса в колекциите си. Той създава наистина невероятни модели, изключително стилни красиви и елегантни. Работи с леки материи от коприна и жарсе.

Това с което е най – популярен, че създава изключителни десени, които ги превръща в много красиви колекции. Цветните модели, които предлага са просто уникални. Pucci много умело съчетава цветовите комбинации като по този начин налага една нова тенденция в модата.

Ще останете очаровани от последната колекция на Emilio Pucci за есен/зима 2017 – 2018 г., която ни очарова с една уникална мода с много неповторим стил и висока класа.

pucciemilio_1960s

emilio_pucci_fall_winter_2017_2018_collection_milan_fashion_week1

aw17bs-pucci-159a

снимки: www.twittеr.com