снимка: www.youtube.com

Много красива колекция на Emanuel Ungaro за тази пролет и лято. Тя е ефирна и многоцветна. Моделите са стилни и елегатни. Цветовата гама която преобладава е синьо, бяло и сиво. Много от роклите не са по тялото, а са разкроени и обемисти.

В тази колекция за топлият сезон на големия Еmanuel Ungaro ще срещнете и много красиви дълги поли на цветя, както и по – къси на волани. Панталоните са по широки и  предназначени за офиса. Освен това в нея ще видите и много модели от 80-те г. Това което отличава това много стилно и красиво предложение на Emanuel Ungaro са безцветните материи. Те са много финни и изрисувани на цветя Основните елементи и тук са флоралните елементи.

Тази колекция на Ungaro е елегатна, ферична и много стилна. Другото което ще ви направи впечатление е красивите модели на точки.

Насладете се на тази много красива колекция на Emanuel Ungaro за тази пролет и лято с много феричната линия, финни материи, уникални цветови комбинации и много, много стил такъв какъвто е само на неповторимия Emanuel Ungaro.

Това са няколко модела от новата колекциа на Ungaro за тази пролет и лято 2018 г.

0f2391f8ed556ae1d14c56e4aba9ca3e

42cb3dae57c0f9ef85e383ee521f85b8

Emanuel Ungaro RTW Spring 2018

снимки: www.twitter.com