снимка: Pinterest

Ако търсите лукс и красота тогава веднага се сещаме за едни от най – красивите бижута, те са и с уникална изработка и са едни от най – скъпите в света. Ще ви обърнем внимание на една малка част от най – луксозните бижута, които са просто уникати.

Диамантена брошка паун

Една от най – впечатляващите е тази брошка от паун. Освен, че е невероятно красива е и с 1305 скъпоценни камъка. Това страхотно бижу е със скромната цена от 100 мин. долара.

anannananapeacock-brooch-by-graff1

снимка: Pinterest

Розова звезда

Един истински уникат в бужутерната индустрия e пръстена розова звезда. Този невероятен пръстен е най – скъпия диамант продаван в историята. Цената му е 82 млн. долара.

 vovovvothe-pink-star

снимка: Pinterest

Диаманта хоуп

Много красив диамант, който няма да  го забравите. Той ще ви впечатли веднага с блясъка и силния син цвят. Наречен е на името на неговия собственик Хенри Хоуп. Дори за него се говори, че всеки, който успее да го притежава ще бъде много щастлив. За състоянието му се спори, но се предполага, че струва няколко стотин милиона долара.

vovovovvoothe-hope-diamond

снимка: Pinterest

Това са три от много красивите и скъпи бижута, които ни направиха впечатление и на, които искахме да ви обърнем специално внимание.

Насладете им се!