снимка: Pinterest

Много красива, просто невероятна истинско бижу това е една от най – скъпите гривни в света диамантената гривна “ Пантера „. Освен, че е изключително красива има и много интересна история първо е била при двама крале Уолис Симпсън и Крал Едуард Осми.

Тази уникална гривна е просто невероятна тя с форма на пантера и е цялата в диаманти. Брандът който стой зад тази изключителна изработка на гривната “ Пантера “ е на Cartier и е и една от най – продаваните в света. Цената на тази невероятна гривна е $ 12,4 мин. долара.

Това което първо ви прави впечатление е страхотната израбтка, тя е повече от красива. Гривната ви пленява веднага, тя изпъква на цялото ви облекло.

Гривната “ Пантера „ е едно от най – впечатляващите бижута в света. Тя е уникат, който не можем до забравим. Ако имате шанса да носите тази гривна не ви трябва друго бижу, напълно е достатъчно да сте с нея. Моделът и е много богат заради множествените диманти с, които е обсипана.

Ние ви пожелава да и се насладите и ако не можете да си я сложите на ръката за няколко минути поне я вижте на следващия снимков материал:

dkdkdkdkdkdexpensive-pieces-of-jewellery-bracelet-in-the-wonderful-panther-form

снимка: Pinterest