снимка: Pinterets

Знаете ли, че кофейнът е много полезен за тялото затова ви препоръчваме да направите и detox с него. Сигурно се чудите как, ами просто пийте по две кафета на ден, ако ви е ниско кръвното е много полезно. Кафето задейства метаболизма и освобождаването на токсините, дори можете да свалите и няколко килограма с него. Освен това е много полезно за сърцето, но в определени граници ще ви даде и нужната енергия от, която имате нужда.

Любимата ви напитка сутрин влияе и на храносмилането. Затова е много важно да пиете кафе ако искате да сте силни през деня, концентрирани и пълни с мното енергия. Въпреки това не трябва да прекалявате, защото можете да развалите сърцето си и да станете хипер активни.

Ако имате по силен метаболизъм тогава пийте кафе с мляко, препоръчваме ви второто да е такова. Това което трябва да правите е да не пиете много късно кафе, защото то влияе на нервната ви система и няма да можете да спите.

Ние ви препоръчваме detox с кафе, като пиете по две кафета на ден и много вода, хапвате доста плодове, две филийки черен хляб и овесени ядки за закуска.

ab1b25faf77a122d5917b14c12e92ff9-london-flats-ground-coffee

снимка: Pinterest