снимка: Pinterest

За да имате една много красива фигура трябва да знаете как да се храните. Детоксикацията е най – добрият начин за изчистване, подмладяване и тонизиране на организма. Трябва да знаете какви храни да хапвате, за да постигнете желания резултат.

Варени картофи

Варените картофи са много полезни за стройната ви фигура. Сварете си половин килограм картофи и ги хапнете с малко хималайска сол за обяд или вечеря. Това е отличен detox за вашето тяло. Ще пречистите организма си и кожата си по отличен начин.

Ябълки

Колкото се може яжте повече ябълки. Ябълките са изключително полезни за мечтана ви фигура. Те са много богати на пектин и ще ви подобрят много добре храносмилателния тракт. Хапвайте много ябълки и правете диети с тях.

Чай от босилек

Чаят от босилек действа много добре срещу подуването и e отличен за пречистването на организма. Пийте чай от босилек, за да се виждат плочките на корема ви и красивия ви релеф.

Джинджифил рано сутрин

Започнете рано сутрин с една много полезна напитка от джинджифил и вода. Нарежете пресен джинджифил и добавете малко вода или чай. Изсипете и куркума на прах така пийте всеки ден на гладно рано сутрин.

Яжте и много годжи бери

Не забравяйте една кафява лъжичка годжи бери на ден да хапвате. То е изключително полезно, за целия организъм, дава ни енергия, младост, прави кожата ви много хубава и е много полезно за зрението.

Ако сте на диета не пропускайте тези толкова полезни detox храни, които ще пречистят организма ви по отличен начин и ще ви направят много красиви.

a1defddbeeb5e7f6769ad91becfe7a68-fruit-platters-event-planning

снимка: Pinterest