снимка: Pinterest

Новата колекция на Chanel ни впечатлява с елегантните си модели, но и с изключително нестандартното представяне на колекцията. Този път Karl Lagelfeld ни предлага модели от 60-те и 70-те години с извънземни елементи.

Част от пролетната му колекция е на цветя, роклите са до земята и от сатен. Бихте могли да сте много елегантни и красиви в тях.

Интересно е съчетанието на бизнес моделите, определено той иска да разчупи модата и да предложи един нов поглед пренесен в колекцията с голям финес.

Красотата в каретата внасят изключителен стил, финес и класа в цялата колекция. Пастелните цветове се срещат почти навсякъде.

Това, което се откроява в ревюто на Chanel за пролет/лято 2017 г. са изключително цветните модели. Освен това ще се насладите и на много красиви шапки, като основни аксесоари в колекцията. Моделите с ивици са изключително подходящи за лятото.

Бъдете пъстри и многоцветни с красивата колекция на Chanel за пролет/лято 2017 г., като се върнете назад и съчетаете модата от 60 – те и 70 – те години с новите трендове, които ни предлага марката.

Насладете се на новата колекция на Chanel за пролет/лято 2017 г., като станете част от един уникален моден спектакъл, който ни предлага за тази година изключителния Karl Lagelfeld.

chanel-spring-summer-2017-backtsage-15

снимка: Pinterest

Models present creations by German designer Karl Lagerfeld as part of his Spring/Summer 2017 women's ready-to-wear collection for fashion house Chanel during Fashion Week in Paris, France October 4, 2016. REUTERS/Charles Platiau - RTSQO5X

снимка: www.worldarchitecture.org

favorite-looks-chanel-spring-summer-2017-collection

снимка: www.prestigeonline.com