снимка: www.twitter.com

Една от най – харесваните марки в Европа s. Oliver създадена от Бернд Фрайер през 1969 г.  вече с множествено магазини по света. Първият бутик е в Германия, а днес брандът s. Oliver е представен в повече от 300 бутика и 1000 щанта в по – големите магазини. Големият успех на марката достига през 2005 г. с приходи от 820 милиона eвро.

Това с което е най – известна марката е, че модата е на много достъпни цени. Освен това s. Oliver е много практична и с прекрасни модели. Брандът предлага мода за мъже и жени и много подходящ спортно – елегантен стил. Освен много удобните и прекрасни модели марката има и много хубави аксесоари, обувки, чанти, бельо, грим, бижута и парфюми.

Брандът s. Oliver е и с рекламно лице Анастейша, която прави собствена колекция през 2006 г. Нейните дрехи са бляскави, много секси, колекцията и включва вечерни рокли и прекрасни T-shirtki. Марката предлага и много хубави вечерни модели, които са изключително подходящи за клубните вечери. Облечете си красив и ефектен топ и секси дънки с марката s. Oliver и изкарайте една страхотна вечер. Подберете и най – подходящите аксесоари към облеклото си отново s. Oliver.

Това са няколко модела от последната колекция на s. Oliver за пролет – лято 2017 г.

oliver-222222

oliver-3333

oliver-4444

снимки: www.twitter.com