снимка: Pinterest

Зимата продължава и ако се питате какви ботуши да си купите и се чудите, кои са най – актуалните модели в момента тогава се спрете на тези няколко. Намаленията сега са в разгара си затова не губете повече време, а направете една обиколка по моловете и бутиците.

Сега непременно носете ботуши над коляното, защото са много модерни, ботуши над коляното в красиви цветни комбинации и в ултравиолетово цветът на 2018 г., както не трябва да пропускате ботуши от лак.

Ботушите над коляното

Красивите и дълги ботуши над коляното са много модерни, те са тенденция, която не излиза от мода. Непременно си вземете подобен модел за бурните вечер, които ще правят краката ви още по – дълги.

dq5pi3ow4ai5xnr

снимка: Pinterets

Многоцветни ботуши над коляното

Сега за тази година ултравиолетовото е много модерно, можете да си купите и такива ботуши или да си изберете модел, които е в няколко цвета. Те са много привличащи вниманието и за да се открояват трябва да ги носите на облекло в един цвят.

dipsloot-2018-love-hate-printed-zipper-female-over-the-knee-boots-strange-style-heels-pointed-toe

снимка: Pinterets

Ботуши от лак

Купете си и ботуши от лак, те са изключително актуални този зимен сезон. Много са красиви и са много подходящи за бизнес срещи. Непременно се спрете и на чанта от същата материя.

dq4cskrwsaat9ip

снимка: Pinterets