снимка: Pinterets

Страхотната Betty Barclay, дизайнерката започва своята кариера първо като стартира с тинейджерска колекция после прави едни от най – харесваните дамски модели. Модата на Betty Barclay е завладяваща, красива и много стилна. През 1991 г. колекциите на Betty Barcley са eдни от най – харесваните и затова бранда се развива в повече от 60 страни.

Много красивата модата на Betty Barclay е за дамите над 35 г., за жената със стил и високи изисквания. Модните линии са в спортно – елегантен стил и с много красиви модели за офиса. Бизнес предложенията са практични, удобни и внасящи респект.

Това което предлага Betty Barclay на всички почитатели на нейната мода са модели изпълнени с много финес и класа. Всички са изработени от високо качествени материи това са тафта, коприна и шифон. Другите материи това са уникални ръчни бродерии с пришити перли, както и използването на корсетите.

Уникалната Betty Barclay ни грабва веднага с нейните модни предложения. Всичко това тя го показва във всяка една нейна колекция. Всяка една бизнес дама се радва да стане притежателка на нейните много красиви и стилни модели.

Betty Barclay ни впечатлява всеки път, както и сега с тази есенно  – зимна колекция за новия сезон за 2017 – 2018 г.

open-uri20131212-21770-9v12zd

img_0461

img_0463

снимки: Pinterest