снимка: baouc.com

Ако имате шанса да притежавате луксозна козметика, тогава сте истинска късметлийка. Козметичният гигант Guerlain ни зарадва тази година, като изработи най – скъпото червило в света. Него можете да си го закупите на уникалната цена от 62 000 щатски долара. За тази сума бихте могли да притежавате луксозен автомобил или по – малък апартамент. Червилото се казва “Kisskiss Gold and Dimands”, буквално преведено означава: да целунеш злато и диаманти. Интересното е, че червилото има уникална гилза изработена от 18 каратово злато и 199 диаманта, по желание на клиента е възможно да се изгравира името му.

1034000_fpx

снимка: svetlanabeauty.blogspot.com

Най – скъпото червило в света изработено от Guerlain се продава в комплект с козметична четка за по добро нанасяне в красива торбичка. Бихте могли да се сдобиете с уникалното бижу само в някой специализирани козметични бутици: San Francisco,  „The Breakers West” в Palm Beach и Еpcot”.

untitled kiss kiss 0

снимка: blogdorfgoodman.blogspot.com

Gueilan e козметичен бранд, който не ни изненадва за първи път, всъщност това е марката, която е направила и първото автоматично червило.

Почувствайте се, като истинска кралица с това червило, то е създадено специално за вас, за дамата с неповторим вкус и стил.