снимка: Pinterest

За тази година бъдете готови за аксесоарите от 60-те г., един тренд, който се завръща е да съчетаете обеци от различни модели. Добре е да знаете, ако вземете това смело решение, че тези нестандартни варианти към облеклото ви са определено за всяка смела дама, която иска да се разнообрази. Не можете така да сте в офиса освен ако не сте част от модния свят, но те са изключително подходящи за среща вечерта. През тази нова 2019 г. ще срещнете тази тенденция при обеците, бихте могли да сте с една много обемиста и забележима обеца и друга по – малка. Много е интересен варианта при обеците от перли. Обърнете внимание на предложенията в специализираните магазини за аксесоари, там ще намерите обеци в различни дължини и големини специални сега в този нов тренд за 2019 г.

Освен големината можете да съчетаете различни цветове и форми. Бъдете нестандартни и малко екстравагатни с този нов тренд, който се завръща от 60-те г.

Ние ви препоръчваме да сте на кок или на опашка, за да покажете много добре, че познавате световните модни тенденции. Комбинирайте интересните си обеци много подходящо с облеклото си.

c7dac6ab5ddb125cc89f10936fbc42ad-ldlldldld

снимка: Pinterest