снимка: Pinterets

За това лято бъдете много моредни с най – хубавата плажна чанта. Тя е задължителният ви аксесоар за лятото затова ще ви обърнем внимание на най – модрените плажни чанти за сезона. Сега за вашата много желана почивка трябва да си вземете чанта за плажа от плат, която е бродирана, плетена и от PVC.

Бродирана плажна чанта

Бродираната плажна чанта от плат е много модерна за това лято. Тя е от плат и е с много красиви бродерии. Вземете такава, която да ви отива на банския ви.

kkkkkitaca_rouge

снимка: Pinterest

Плетена сламена чанта

Плетената сламена чанта е тренд за сезона. Тя продължава да е много модерна от миналото лято. Всички чанти от слама с цветя по тях и морски елементи, които са за плажа са много актуални.

chanta-lqto-2-351027-500x334

снимка: Pinterest

Плажни чанти от PVC

Много красиви, интересни и много модерни са плажните чанти от PVC. Те са прозрачни и създават един много различен look към outfita ви. Непременно си вземете поне един такъв модел.

res_9ec2fc399c7352ea190b6fd9b6d6c437

снимка: Pinterest

Това са едни от най – актуалните модели за този нов сезон. Купете поне два модела, за да разнообразите банския си. Това са най – актуалните плажни чанти, като аксесоар сега за този месец юни.